PicMonkey%20Collage.jpg

Meillä oli Pikkumurun kanssa shoppailupäivä, ja kävimme ostamassa hänelle uusia kevätvaatteita. Vielä ollaan siinä onnellisessa vaiheessa että voin joko vain päättää hänen puolestaan tai antaa kaksi vaihtoehtoa valittavaksi. Nautin siitä niin kauan kuin se kestää.. ;)

Itse olen värikammoinen. Musta, valkoinen, harmaa ja denimsininen ovat täysin riittäviä, ja jos haluan oikein väri-ilottelua vaatteisiini, lisään eläinkuosihuivin. Joten "pinkkiä, mä tykkään pinkistä, pinkki on mun lempiväri" on ollut hetkittäin vähän haastavaa. Mutta siihen on sopeuduttava. Ja mehän ostimme pinkkiä.

Joudun kyllä nyt toteamaan, että tämä yhdistelmä on todella suloinen. Takki on Pikkumurun oma valinta, ja äitikin tykästyi siihen. Siinähän on oma lempikukkanikin - jaloleinikki. Tippa silmässä katsoin typykkääni tennareissaan ja fakuissaan. Ei hän ole vauva enää, ei siitä mihinkään pääse.

Aurinkoista päivää, ihanat!

Minna

Precious and I went shopping and this is her ootd. Too cute! ♥