PicMonkey+Collage.jpg
Innostun usein ja palavasti. Nopeimmat innostukset menevät ohi muutamassa minuutissa, suurin osa parissa päivässä. Osaa en koskaan toteuta ja toiset aloitan, mutta en saa ikinä loppuun. Loistavimpia ideoita suunnittelen pitemmän aikaa, ja ne varsinaiset helmet etenevät valmiiksi asti.
 
Sitten tuli TRX. Rakkautta ensisilmäyksellä. Molemminpuolista. 
 
12 viikon haaste aloitettu, ensimmäiset viikot takana, ja innostuneena odottelen jatkoa: tätä lisää. Bonuksena voisi käydä ostamassa uusia treenivaatteita vaikka kotona treenaankin. Onpahan sitten kivat vermeet kun siirrän valjaat terassille ja väännän itseni toinen toistaan kummallisempiin asentoihin ohikulkijoiden iloksi. Ja Lauralle terveisiä: viimeistään silloin kuvallista todistusmateriaalia. 
 
Mukavaa sunnuntaita, ihanat!
Minna
 
TRX, love at first sight.