PicMonkey+Collage.jpg

Tiedän, olette kuulleet siitä jo kyllästymiseen asti. Ja joo-o, niin teilläkin on. Mutta meillä on ihania naapureita.

Viime viikolla töistä tullessani naapurin yli 80-vuotias pappa oli pihallaan työntouhussa ja kertoi jo leikanneensa marjapensaat ja omenapuidenkin olevan melkein valmiit. Kysäisin, voinko napata muutaman omenapuunoksan mukaani. Hän lupasi laittaa oksia portinpieleen odottelemaan, vaikka epäilikin, että tuskin niistä mitään tulee.

Edellispäivänä lenkiltä tullessani näinkin "muutaman" oksan siinä portinpielessä ja sedän puuhastelemassa puutarhassa. Jutustelimme muutaman sanan ja kotiin lähdin niiden muutaman oksan kanssa, jotka todellisuudessa ovat valtava sylillinen ihania vanhoja ja jäkäläisiä omenapuunoksia sekä muutama luumupuunoksa. "Jos niistäkin vaikka jotain lähtisi."
bWP_20140309_002.jpg

Siinä niitä nyt on maljakossa, ja ensimmäisiä kevään merkkejä odotellaan. 
Pihaltakin niitä merkkejä jo löytyy: nuppuja on pensaissa ja puissa, ja viimekeväiset perunanarsissit ja helmililjat ovat alkaneet  heräillä. Tervetuloa kevät!

Keväisiä päiviä, ihanaiset!
Minna

There's a lovely 80-year-old couple living next to us.I got these beautiful old apple tree brances from their garden. Now I'm so waiting for apple blossoms.