BIMG_2522b.jpg

Siinä ne nyt on.. Voi ihanaa! 

Olen vuosia sitten löytänyt elämäni tuoksun Yhdysvalloista. Ostin maailman parasta vartalovoidetta, joka tuoksui ihanan raikkaalle, ja iso pullollinen on seurannut kaikilta matkoilta kotiin. Sitä levittäessäni palaan aina samaiseen hotellihuoneeseen, kuulen aamu-tv:n äänen korvissani ja näen ikkunasta avautuvan aurinkoisen maiseman silmissäni. Onnellisia muistoja.

Sain vihdoin kauan kaipaamani L:a Bruketin käsisaippuan, ja Gurkmyntalla käsiäni pestessäni saan häivähdyksen samaisista muistoista. Ne eivät ole yhtä voimakkaita kuin vartalovoiteestani, mutta samoja kuitenkin. Tällä haluan pestä käteni jatkossa. 

Mukavaa viikkoa, ihanaiset.
Minna

I never knew scents could be so powerful. My hand soap brings back happy memories, I wanna wash my hands over and over again.. *smile*