PicMonkey+Collage.jpg


...I've missed you!

Omalla kohdallani sanonta "Sillä hetkellä vaikutti hyvältä idealta..." on valitettavan usein totta. Useimmiten se johtaa koomisiin tilanteisiin ja saan nauraa itselleni. Toisinaan "se hetki" on liittynyt urheilusuorituksiin ja seurauksena on kipeitä lihaksia. Tällä kertaa on tulossa mitä todennäköisimmin molempia

RA-KAS-TAN vatsalihaksien treenaamista ja nautin siitä, kun urheillessa saan olla hetken omissa ajatuksissani. Tällä hetkellä minulla ei ole aikaa käydä salilla tai jumpissa, joten sali tulkoon luokseni. Hiukan nuo armeijanvihreät valjaat tuntuvat liioittelulta, mutta kun kerran jotain tehdään, tehdään sitten kunnolla. Kiitos Mari, olet ihana!!

Ja kun näette minut maastokuvioissa naama mustattuna juoksemassa, tiedätte, että nyt mentiin liian pitkälle... :D Toinen vaihtoehto on, että näistä valjaista ei ensimmäisen kokeilun jälkeen kuulla enää mitään. 

Urheilullista keskiviikkoa, ihanat!
Minna

I'm gonna get mission ready with TRX FORCE. *smile*