PicMonkey+Collage2.jpg

Kaikesta lumentulosta ja pakkasesta huolimatta kevät sisätiloissa etenee tasaisen varmasti. Eilen jo mainitsin talvehtineiden hortensioiden osoittavan elonmerkkejä ja jopa väkertävän nuppuja. Mantelipuuhun tulee uusia lehtiä ja orkideatkin osoittavat piristymistä pimeän talven jälkeen.

Selvimmät merkit ovat kuitenkin naapurin papalta saamissani omenapuun oksissa. Pienet nuput ovat kehittyneet huimaa vauhtia ja nyt on kukinnan aika. Ihanat, jäkäläiset oksat näyttävät niin kauniilta hentoine valkoisine kukkineen. Valitettavasti kukinta on sisätiloissa ohi muutamassa hetkessä, mutta nautin siitä sen aikaa kun se kestää. 

Valkoisia helmililjoja odottelen edelleen lähikauppaani, missä ne oikein viipyvät? Etsintää pitänee laajentaa.

Uusi työviikko ja vanhat kujeet edessä.
Mukavaa maanantaita, ihanaiset.
Minna

It may be freezing and snowing outside, but indoors there are apple blossoms.