WP_20140214_002.jpg

Ihanat työkaverini Aino ja Johanna järjestivät ystävänpäiväviikolle teemapukeutumista. Viikon jokaiselle päivälle oli valittu väri ja tytöt pyysivät minutkin mukaan. Kiitos mielelläni, mutta kyseessä oli ihan oikeita värejä: vihreää, liilaa, keltaista, pinkkiä... Hei oikeasti, mikä vika on mustassa, harmaassa ja denimsinisessä?? ;)

Garderoobini ei yksinkertaisesti taivu näihin viikon väreihin, joten voin osallistua vain tänään perjantaina. Lakkaan kynteni punaiseksi, sävy on Face of Australian Lady in Red. Omasta mielestäni juuri SE OIKEA kun puhutaan punaisista kynsistä.

Ihanaa ystävänpäivää, ihanaiset!
Minna

My lovely co-workers arranged color themed week, and here's my Friday contribution. We Finns apparently have way too much romance in our lives, since we have decided Valentine's is not about love but about friendships.