PicMonkey+Collage.jpg
On niin kovin hassua, että pari korttelia "väärään" suuntaan tuntuu vaikealta. L:a Bruket -käsisaippua oli toivelistalla, mutta kävely eri suuntaan ei vain onnistunut. Kun eihän sitä koskaan tiedä vaikka saippua olisikin ollut loppu ja tekemäni mutka turha. Silloinhan joutuisin kävelemään ainakin neljä korttelia. Ja sitäpaitsi, tämä oli Stockalla tarjouksessa.

Kylpyhuoneeseen on kiva loihtia spa-tunnelmaa mm. kynttilöin. Jotain vihreääkin sinne haluaisin, mutta valo ei riitä. Joten tyydytään näihin lehtikuusen oksiin. Ja uuteen kivaan käsisaippuaan. Olen opetellut kameran säätöjä (vihdoin!) ja yllättävän onnistuneita kuvia sain aikaiseksi. Seuraava haaste voisi olla saunan kuvaaminen. 

Puput ja vaahtokarkit myös Instagramissa, käy tykkäämässä! Lisään linkin sivupalkkiin kunhan keksin miten se tehdään.. Nimimerkillä tekniikan ihmelapsi.

Kivaa viikonloppua, ihanaiset!
Minna

Spa-feeling in my bathroom. A bit lame, I know, but who cares! *smile* You can follow me on Instagram, too. See u there!