PicMonkey+Collage.jpg
Meillä oli Pikkumurun kanssa hauska askarteluhetki eilen, kun teimme jääkranssin. Laitoimme havuja pesuvadin pohjalle, vettä päälle ja vati ulos jäätymään. Kuvista puuttuu vaihe, jossa äippä irrottaa kranssin keskellä olevaa ruukkua. Ja syystä, hih. Koristeeksi isoon kranssiin laitoin joulupaketin kyljessä olleet kaksi virkattua sydäntä, kiitos Minna. Tästähän tuli tosi kiva ja oli superhelppo tehdä yhdessä pikkuprinsessan kanssa. 
PicMonkey+Collage2.jpg
 
PicMonkey+Collage3.jpg

Toisen, pienemmän kranssin tein kuivakakkuvuokaan. Sen irroittaminen oli huomattavasti helpompaa kuin tuon isomman. Koristeet näissä nyt on mitä on, koska tuolla pakkasessa ei liiemmälti voi mitään tehdä ja käsineet kädessä on hankala väkertää. Suosittelen siis suunnittelemaan kaiken valmiiksi sisätiloissa ja valmistelemaan mahdollisimman pitkälle ennen koristeluun ryhtymistä.

Enää tarvitsee vain etsiä näille kivat paikat - teen sen kunhan tuonne ulos taas tarkenee.

Loppuviikkoa, ihanaiset.
Halauksin 
Minna

Precious and I made an ice wreath yesterday. It was an easy peasy DIY and looks cute.