PicMonkey+Collage.jpg
Me naiset jonotamme ihan käsittämättömiä asioita. Olen joskus ollut jonotuslistalla halutessani Chanelin it-kynsilakan. Mutta että pallovaloillekin on jonotuslista. Ja jonotuslista jonotuslistalle. Who knew! Valot saapuivat juuri viime tipassa, ja Pikkumuru sai jouluvalot ikkunaansa. Joulun jälkeen mietin niille jonkun muun paikan, mutta olkoon nyt blogivalojen tapaan ikkunassa.

Taaperon kärsivällisyyteni oli jälleen koetuksella kun valot piti itse pujotella pallojen sisään. Onneksi valitsin lyhyemmän, 20 valon sarjan. Tosin tässäkin oli 19 palloa liikaa. Sen yhden pujotti kaupan täti malliksi.

IMG_2046.JPG

Mukavaa maanantaita, ihanaiset. Huomenna se sitten jo on!!
Halauksin,
Minna

There was a waiting list for my Happy Lights, and the lady at the shop hinted there's even a waiting list for the waiting list. Who knew..!