PicMonkey+Collage.jpg

Sain eilen ystävältäni Katrilta perjantaipaketin. Paketista paljastui Katrin tekemiä aivan upeita pikkuisia taloja. Jokin aika sitten hän kertoi käyneensä hakemassa puutavaraliikkeestä materiaalit ja panneensa tuulemaan, mutta jotenkin lähes unohdin koko jutun. Kunnes sain ihanan yllätyksen - omat pikkiriikkiset taloni!

Ne ovat nyt keittiön työtasolla ja näyttävät supersuloisilta. Voi olla, että tuo jopa jää niiden lopulliseksi sijoituspaikaksi, niin hyvin tuohon sopivat. Halukkaita ottajia myös löytyy meidän perheestä enemmänkin. Pikkumuru jo niiden kanssa leikki, olivat Nipsun ja Muumipeikon taloja.

Jälleen kerran voi todeta yksinkertaisen olevan kaunista. Kiitos Katri ihanasta yllätyksestä!!

Mukavaa viikonloppua ihanaiset.
Halauksin
Minna

I got these beautiful handmade houses from my dear friend Katri. Simple is so beautiful, gotta love these tiny houses!!