P1090099.JPG

Tämä on luultavasti tämän kesän viimeinen betonijuttu. Lipaston kunnostus on vienyt niin paljon aikaa etten ole ehtinyt tehdä uusia betonitöitä. Lintualtaat ja pikkuenkelit saavat suosiolla jäädä ensi kesään. Mutta pari pientä juttua tuli sentään valmiiksi. 

Yllä edellisessä betonijutussa ollut kulmikas pikkuruukku valkoiseksi maalattuna seuranaan tuikkuja.

P1090092.JPG

Ristinollaan olisin halunnut sydänten tilalle ne nollat, mutta en löytänyt mistään sopivaa jääpalamuottia. Joten pelataan sitten punaiseksi maalatuilla sydämillä. No, niillähän tietenkin voittaa aina.

Loppuun vielä kuva karahkasta, jota odottaa uusi elämä. Muodonmuutos on jo alkanut, ja pian metsään hylätty oksa on katseenvangitsijana etuovellamme. Mutta tässä vielä juuri pelastettuna ja ehostamattomana.

P1080903.JPG