Sanotaan, että betoniaskartelu vie mennessään. Se on valitettavan totta. Ja miksei veisi? Se on kivaa, helppoa ja edullista. Ainoa vaikeus on sopivien muottien löytäminen.

Kuistilla kököttävä jakkara on valettu Ikean muoviseen Bursjön-kylpyhuonejakkaraan. Ruukut tein vanhoihin Tupperin purkkeihin ja ruukun jalan muottina oli 500 g jugurttipurkki.

BetoniaBetonia2.jpg


Kaikkien töiden ei tarvitse olla suuria, tein myös pieniä kehyksiä terassille ja buddhankuvia autokatokseen. Niiden muotit ovat kipsitöihin tarkoitettuja. Ja täytyyhän sitä tietenkin kokeilla myös töiden maalaamista - kehykset on pensselöity valkoisiksi, hopea on sprayta pullosta.

Seuraavaksi alan metsästää kynttilöille tarkoitettuja muotteja ja kokeilen tehdä pieniä patsaita. Puutarhaa ei ole vielä edes aloitettu, mutta onpahan sitten linnuille kylpyaltaita odottamassa kun ensi kesänä alamme pihahommiin. 

Entä sitten se kaikkein ihanin betonityö? Se ei ole omatekemäni, vaan äitini Plantagenista löytämä leijonan pää. Siitä moni on kysellyt olenko senkin tehnyt. Voi kumpa olisikin..

P1080771.JPG

.